Ingredienser

2,000 kg Nakkefilet

0,200 kg Dekora?Marilet
Brasiliansk R?dvins BBQ

2.2 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

BRASILIANSK R?DVINS MARINERET GRISENAKKE P? SPYD

Opskriftnr: 73-1156

Fremstilling
Nakkefileten tilsk?res og skalfryses.

Sk?res tyndt, p? den lange led, p? p?l?gsmaskinen.

K?det foldes og s?ttes p? grillspyd.Til sidst sm?res spydene med den afvejede m?ngde Dekora Marilet Brasiliansk R?dvins BBQ.

Tilberedning
Steges p? en varm pande i ca. 3-4 min. p? hver side (4 sider).

Er ligeledes velegnet til grill.

Serveringsforslag
Kan serveres med grillede gr?ntsager og grillbr?d.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Grisenakke 91%, marinade 9% (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (l?g, hvidl?g, chili, paprika, peber), salt, r?dvinspulver (indeholder SULFIT), tang, krydderiekstrakt.

Go to Top