Ingredienser

1,000 Stk. Stegepose ca. 35x43 cm

0,450 kg Nakkefilet

0,200 kg Guler?dder i stave, Catering Engros 67772

0,200 kg Porrer i skiver, Catering Engros 67811

0,100 kg Dekora?Marilet Hvidl?g/Rosmarin

0,100 kg R?dl?g i skiver, Catering Engros 67915

2.05 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

SIMRERET MED HVIDL?G/ROSMARIN MAR. NAKKEFILET OG GR?NTSAGER

Opskriftnr: 71-0600

Fremstilling
Nakkefileten fl?kkes p? langs i et passende stykke og marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Hvidl?g/rosmarin.

Det marinerede stykke nakkefilet placeres i den ene side af en ovnfast emballage.

Guler?dder og r?dl?g blandes med porrer i grove stykker og kommes i modsatte side af salgsemballagen.

Til sidst vedl?gges den sammenfoldede stegepose.

Tip
Retten kan i stedet for tilberedning i alubakke og stegepose, s?lges indpakket i Look Stegefilm D77332-50.

Tilberedning
Kunden kommer bakken ind i stegeposen og lukker den med den medf?lgende strip.

Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 75 min.

Serveringsforslag
Kan serveres som middagsret.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Gr?ntsager 47% (porrer, guler?dder, r?dl?g), nakkefilet 43%, marinade 10% (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (hvidl?g, rosmarin, persille, ingef?r, purl?g), salt, sukker, spinat).

Go to Top