Ingredienser

4,000 kg Grisek?d (8-14% fedt)

3,000 kg Snitter u/sv

2,000 kg Isvand

1,000 kg Oksek?d (8-14% fedt)

0,500 kg Gorgonzola

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

0,080 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,070 kg Lynprofi FC 7 (I09090)

0,050 kg Wienerp?lse Frankfurter Delikatesse

0,030 kg Profrisk EU

10.83 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

GRILLP?LSE MED GORGONZOLA

Opskriftnr: 27-0408

Fremstilling
Grisek?d, oksek?d, og snitter hakkes hver for sig igennem 3 mm hulskiven.

Grise- og oksek?det kommes i lynhakkeren og lynes t?rt nogle omgange, hvorefter Lynprofi FC 7, alt saltet, samt 3/4 af isvandet tils?ttes.

N?r dette er lynet til en bindefars tils?ttes de hakkede snitter, og det resterende isvand.

Lynes til en god emulsion og den ?nskede grovhed er opn?et.

Wienerp?lse Frankfurter Delikatesse, Profrisk EU og gorgonzola i sm? tern tils?ttes ved de sidste par omgange, s? det bliver j?vnt fordelt i farsen.

Sluttemperatur 12-14?C.

Stopning
Farsen stoppes i Lammetarme kal. 22/24 (DK99033).

T?rring
Ved 50?C i ca. 30 min.

Rygning
Ved 70?C i ca. 30 min. eller til den ?nskede farve er opn?et.

Kogning
Ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C. Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 7,5% af det f?rdige produkt.
Grisek?d 50%, grisek?dssnitter 20% vand, oksek?d 10%, GORGONZOLA 5%, salt, dextrose, stabilisator (E 451),antioxidant (E 330, E 301, E 331, E 316, E 300), krydderiekstrakter, krydderier (SENNEP, peber, muskat, ingef?r, paprika), rom, konserveringsmiddel (E 262, E 250). I naturtarm.

Go to Top