Ingredienser

2,000 kg Grisefilet

0,250 kg Bacon i skiver

0,250 kg Ost, revet

0,200 kg Dekora?Marilet Tomat & oregano

2.7 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

GRISEMEDALJON MED TOMAT/OREGANO MARINERET OST

Opskriftnr: 73-1151

Fremstilling
Grisefileten afpudses,fl?kkes p? langs og foldes ud.

Dekora Marilet Tomat/oregano blandes med den revede ost, der fordeles ovenp? fileten.

Fileten rulles sammen og bacon rulles om.

Enkelt sn?res med 3-4 cm afstand, sk?res derefter i skiver.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 15-20 min. eller til en kernetemperatur p? 68?C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres med frisk pasta og gr?sksalat.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Grisefilet 74% OST 9%, bacon 9%, marinade 7% (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (tomat, l?g, oregano, chili, basilikum, peber), salt, dextrose, hydrolyseret vegetabilsk protein, krydderiekstrakt.

Go to Top