Ingredienser

6,000 kg Grisek?d (8-10% fedt)

2,000 kg Isvand

2,000 kg Oksek?d (8-10% fedt)

0,340 kg Grillp?lse Fr?kkert FB (I09280)

0,100 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

10.44 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

GRILLP?LSE FR?KKERT

Opskriftnr: 27-0064

Fremstilling
Okse- og grisek?det hakkes igennem 3 mm hulskiven, hvorefter alt saltet samt Grillp?lse Fr?kkert FB tils?ttes.

Isvandet tils?ttes gradvist.

Blandes til en god emulsion er opn?et.

Sluttemperatur 12-14?C.

Stopning
Farsen stoppes i Lammetarme kal. 22/24 (DK99033).

Kogning
Ved 80?C til en kernetempeatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 7,5% af det f?rdige produkt.
Grisek?d 62%, oksek?d 21%, vand, salt, dextrose, kartoffelstivelse, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), krydderier (chili, koriander, merian, muskatblomme, peber), stabilisator (E 451), hydrolyseret vegetabilsk protein, tomatpulver, krydderiekstrakt. I naturtarm.

Go to Top