SPR?NGT OKSEBRYST
Opskriftnr: 54-0064
Spr?jtelage/kummelage
10,000 Kg Koldt vand
0,800 Kg Nitritsalt (DK40011)
1,200 Kg Kogesalt (DK99015)
0,500 Kg Kasslat F flydende (I34270)
Fremstilling
K?det l?gges i saltlage ca. 20 timer for gennemsaltning.
Tip
Kan evt. dyppes i Dyppefix (I41100) og derefter i et Dekora Krydderi.
Husk at deklarere ved anvendelse.
Kogning
Ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.
B?r gennemsteges da stegen er stiksaltet.
Serveringsforslag
Anvendes som p?l?g.
Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Oksebryst 97,5%, vand 2%, salt, glucosesirup, stabilisatorer (E 450, E 451), hydrolyseret vegetabilsk protein, antioxidant (E 301), krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E 250).