Ingredienser

4,000 kg Grisek?d (8-14% fedt)

4,000 kg Oksek?d (8-14% fedt)

2,000 kg Sp?k u/sv

0,300 kg RFB S?nderjysk Spegep?lse u/hvidl?g (I07750)

0,230 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,150 kg Jalapenos syltet i skiver, hot, dr?net

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

0,006 kg BESSASTART? Starterkulturen (M8920)

10.786 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

SNACKP?LSE MED JALAPENO

Opskriftnr: 13-0233

Fremstilling
Det frosne okse- og grisek?d lynes sammen med RFB S?nderjysk Spegep?lse u/hvidl?g og BESSASTART? Starterkulturen ned til ca. 2-4 mm.

Det frosne sp?k iblandes og det hele lynes ned til 1-2 mm. Saltet og Jalapeno syltet i skiver k?res med de sidste omgange.

Sluttemperatur 0?C.

Stopning
Farsen stoppes straks i Lammetarme 22/24.

Modning
Modnes 24 timer i k?lerum eller fork?lerum.

Rygning
Ryges natten over ved max. 20?C eller til den ?nskede farve er opn?et.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 17,5% af det f?rdige produkt.Til 100 g f?rdigvare er anvendt:Grisek?d 50 g, oksek?d 40 g, sp?k 23 g, salt, jalapeno chili 1,7 g, surhedsregulerende middel (E 575), krydderier (peber, koriander, chili, ingef?r), hydrolyseret vegetabilsk protein, starterkultur, antioxidanter (E 300, E 330), rom, peberekstrakt, konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top