Ingredienser

9,000 kg Grisek?d (18-20% fedt)

1,000 kg Isvand

0,250 kg Profrisk Optimal, Flydende (I67970)

0,100 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,100 kg Kuttermit KC 10

0,100 kg Th?ringer Stege- & Grillp?lse

10.55 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

THÜRINGER STEGEPØLSE OPTIMAL

Opskriftnr: 26-0144

Fremstilling
Grisekødet hakkes igennem 5 mm hulskiven.

Kødet blandes efterfølgende grundigt med de øvrige ingredienser.

Stopning
Farsen stoppe i Grisetarm 28/30 (DK99030).

Tilberedning
Steges på en varm pande i ca. 15-18 min. eller til en kernetemperatur på 75°C.

Er ligeledes velegnet til grill.

Ingredienser:
Grisekød 85%, vand, surhedsregulerende midler (E 325, E 262), salt, antioxidanter (E 331, E 330), kartoffelstivelse, dextrose, smagsforstærker (E 621), krydderier (peber, merian, koriander, muskat, chili, paprika), hydrolyseret vegetabilsk protein, naturtarm.

Go to Top