Ingredienser
9,000 kg Grisek?d (18-20% fedt)
1,000 kg Isvand
0,250 kg Profrisk Optimal, Flydende (I67970)
0,100 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)
0,100 kg Kuttermit KC 10
0,100 kg Th?ringer Stege- & Grillp?lse
10.55 kg
Læg varer i kurv
THÃRINGER STEGEPÃLSE OPTIMAL
Opskriftnr: 26-0144
Fremstilling
Grisekødet hakkes igennem 5 mm hulskiven.
Kødet blandes efterfølgende grundigt med de øvrige ingredienser.
Stopning
Farsen stoppe i Grisetarm 28/30 (DK99030).
Tilberedning
Steges på en varm pande i ca. 15-18 min. eller til en kernetemperatur på 75°C.
Er ligeledes velegnet til grill.
Ingredienser:
Grisekød 85%, vand, surhedsregulerende midler (E 325, E 262), salt, antioxidanter (E 331, E 330), kartoffelstivelse, dextrose, smagsforstærker (E 621), krydderier (peber, merian, koriander, muskat, chili, paprika), hydrolyseret vegetabilsk protein, naturtarm.