Ingredienser

3,500 kg Grisek?d (10-12% fedt)

2,000 kg Koldt vand

1,500 kg Oksek?d, hakket (10-12% fedt)

1,000 kg Bacon i skiver

0,880 kg Luksusfrikadelle FB Den Knaldgode

0,300 kg Dekora?Svampe Traneb

9.18 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

BACONRULLE MED SVAMPE TRANEB?R

Opskriftnr: 99-0012

Fremstilling
K?det hakkes igennem 3 mm hulskiven, hvorefter det blandes grundigt med Luksusfrikadelleblanding FB Den Knaldgode, koldt vand og Dekora Svampe Traneb?r.

Farsen portioneres op i ruller af ca. 150 g/stk. hvorefter der rulles skiver af bacon omkring.

Rullerne steges i en forvarmet ovn ved 175?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Tilberedning
Opvarmes i en forvarmet ovn i ca. 15 min. ved 160?C.

Kan ligeledes opvarmes i mikrob?lgeovn.

Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med frisk r?dk?lssalat, kartofler og r?dvinsauce.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Grisek?d 42%, oksek?d 18%, vand, bacon 12%, HVEDEMEL, t?rrede traneb?r, krydderier (l?g, peber), salt kartoffelstivelse, svampe (champignon, Carl Johan, kantarel), SKUMMETM?LKSPULVER, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), hydrolyseret vegetabilsk protein, eddike.

Go to Top