Ingredienser

9,000 kg Grisek?d (18-20% fedt)

1,000 kg Isvand

0,250 kg Profrisk Optimal, Flydende (I67970)

0,100 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,100 kg Kuttermit KC 10

0,100 kg Rowunit? til Bondekonens Stegep?lse (I13400)

10.55 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

BONDEKONENS STEGEPØLSE OPTIMAL

Opskriftnr: 26-0143

Fremstilling
Grisekødet hakkes igennem 5 mm hulskiven.

Kødet blandes efterfølgende grundigt med de øvrige ingredienser.

Stopning
Farsen stoppe i Grisetarm 28/30 (DK99030).

Tilberedning
Steges på en varm pande i ca. 15-18 min. eller til en kernetemperatur på 75°C.

Er ligeledes velegnet til grill.

Ingredienser:
Grisekød 85%, vand, surhedsregulerende midler (E 325, E 262), salt, antioxidanter (E 331, E 330, E 300), kartoffelstivelse, dextrose, smagsforstærker (E 621), krydderier (peber, koriander, ingefær), maltodextrin, hydrolyseret vegetabilsk protein, naturtarm.

Go to Top