Ingredienser

4,000 kg Grisekød (8-10% fedt)

2,500 kg Snitter u/svær

2,000 kg Isvand

0,900 kg Hot Herre Griller (M59471)

0,600 kg Bacon i tern

0,600 g Ost, revet

0,050 kg Nitritsalt (DK40018)

10.65 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

Hot Herre Griller

Opskriftnr: 27-0479

Fremstilling
Grisekødet og snitter hakkes hver for sig igennem 3 mm hulskiven.

Grisekødet kommes op i lynhakkeren og lynes tørt nogle omgange, hvorefter Nitritsalt og 1/3 af isvandet tilsættes.

Hot Herre Griller og det resterende isvand til sættes og der køres til god binding er opnået.

Snitter tilsættes og der køres til den ønskede grovhed.

Bacon tern og revet ost tilsættes og køres med de sidste omgange.

Sluttemperatur 12-14°C.


Stopning
Stoppes i grisetarme 28/30 (DK99030).

Tørring
Ved 50°C i ca. 20 min. 


Rygning
Ved 70°C i ca. 30 min. eller til en pæn gylden farve er opnået. 

Kogning
Ved 80°C til en kernetemperatur på 75°C.

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 7,5% af det færdige produkt.
Grisekød 42%, snitter 26%, vand, bacon (XXX) 6%, OST (XXX) 6%, kartoffelstivelse, salt, krydderier (chili, peber), fiber, svampe (champignon, karl johan), eddikepulver, hvidløg, urter (persille, timian), løg, naturlig aroma (rødbede, paprika), konserveringsmiddel (E 250). I naturtarm.

Go to Top