Ingredienser

4,000 kg Grisebov u/ben og svær

3,500 kg Snitter u/svær

2,500 kg Isvand

0,850 kg Wienerpølse FB uden mel og mælk

0,200 kg Mesquite Rub (DK98761)

0,070 kg Nitritsalt (DK40018)

11.12 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

Mesquite Grillpølse

Opskriftnr: 27-0474

Fremstilling
Grisekødet og snitter hakkes hver for sig igennem 3 mm hulskiven.

Grisekødet fyldes i lynhakkeren og lynes tørt nogle omgange, hvorefter Nitritsalt og 1/3 af isvandet tilsættes.

Når det er lynet fint ud tilsættes Wienerpølse FB uden mel og mælk og 1/3 af isvandet.

Der lynes til en god emulsion er opnået.

Til sidst tilsættes de hakkede snitter og det resterende isvand og der lynes til den ønskede grovhed er opnået.

Mesquite Rub tilsættes og køres med de sidste omgange til de er ligeligt fordelt.

Sluttemperatur ca. 12-14°C.

Stopning
Farsen stoppes i Lammetarme kal.22/24 (DK99033).

Tørring
Ved 45°C i ca. 20 min.

Rygning
Ved 70°C i ca. 30 min. eller til den ønskede farve er opnået.

Kogning
Ved 80°C til en kernetemperatur på 75°C.

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 7,5% af det færdige produkt.
Grisekød 39%, snitter 35%, vand, salt, kartoffelstivelse, dextrose, kartoffelpulver, krydderier (paprika, røget koriander, peber, koriander, chili, muskat, kardemomme), stabilisatorer (E 451, E 407a), sukker, peberfrugt, løg, krydderiekstrakt, hvidløg, antioxidant (E 316), konserveringsmiddel (E 250). I naturtarm.

Go to Top