Ingredienser

4,000 kg Snitter u/svær

4,000 kg Svinekød (8-12% fedt)

2,000 kg Isvand

0,900 kg Wiener Frankfurter FB, uden tilsætningsstoffer (M85940)

0,100 kg BBQ Rub (G23880)

0,100 kg Nitritsalt (DK40011)

11.1 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

BBQ GRILLPØLSE

Opskriftnr: 27-0471

Fremstilling
Svinekød og snitter hakkes hver for sig igennem 3 mm hulskiven.

Svinekødet fyldes i lynhakkeren og lynes tørt nogle omgange, hvorefter Nitritsalt og 2/3 af isvandet tilsættes lidt efter lidt.

Når det er lynet fint ud tilsættes Wiener Frankfurter FB, uden tilsætningsstoffer og det resterende isvand.

Der lynes til en god emulsion er opnået.

Til sidst tilsættes de hakkede snitter, og der lynes til den ønskede grovhed er opnået.

BBQ Rub køres med de sidste omgange til det er jævnt fordelt.

Sluttemperatur ca. 12-14°C.

Stopning
Farsen stoppes i Lammetarme kal.22/24 (DK99033) eller anden ønsket tarm.

Tørring
Ved 45°C i ca. 20 min.

Rygning
Ved 70°C i ca. 30 min. eller til den ønskede farve er opnået.

Kogning
Ved 80°C til en kernetemperatur på 75°C.

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 7,5% af det færdige produkt.
Svinekød 43%, svinekødssnitter, vand, salt, kartoffelstivelse, dextrose, krydderier (paprika, peber, chili, cayenne, muskat, kardemomme, hvidløg), fiber, rørsukker, løg, rapsolie, løvstikke, frugtekstrakt. konserveringsmiddel (E 250). I naturtarm.

Go to Top