Ingredienser

0,300 kg Skinkeinderlår

0,300 kg Valgfrit snitgrønt fra COOP

0,200 kg Pasta, skruer, rå, fra butik (COOP)

0,100 kg Middelhavssauce 100 g pose

0,025 kg Bacon i tern

0,010 kg Cuisinor Hønsebouillon, klar pasta (M0117510)

0.935 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

ONE POT PASTA GRIS I MIDDELHAVSSAUCE

Opskriftnr: 020-731223

Fremstilling
Skinkeinderlåret skæres i strimler (1,5x1,5 cm) og kommes i salgsemballagen.

Pasta, posen med Middelhavssauce, hønsebouillon og grøntsager kommes ligeledes i salgsemballagen (3-rums Bakke ?grillbakke? - Coop).

Der kan påsættes etiket med vejledning (E97083).

Bakken pyntes til sidst af med bacon i tern.

Vejledning til tilberedning hos forbruger
Svits kødet i en gryde.
Tilsæt grøntsagerne og svits et par minutter.
Tilsæt 5 dl vand, posens indhold og 1/4 l fløde eller lignende.
Kom pasta og bouillon i gryden.
Lad retten simre til pastaen er kogt.

Ingredienser:
Skinkekød 32%, grøntsager (XXX), pastaskruer (indeholder GLUTEN), middelhavssauce (vand, rapsolie, salt, tomatpure, surhedsregulerende middel (E 325), peberfrugt, modificeret majsstivelse (E 1422), urter (basilikum, persille), løg, hvidløg, tang, stabilisator (E 412), peber, krydderiekstrakt (paprika), konserveringsmidler (E 211, E 202)), bacon, bouillon (gærekstrakt, vegetabilsk olie og fedt (hærdet solsikkeolie, kokos, solsikke, raps), sukker, aroma (indeholder bl.a. ÆG), hydrolyseret vegetabilsk protein, salt, stivelse, hønsefedt, hønsekødpulver, gurkemeje, antioxidant (rosmarinekstrakt)).

Go to Top