
Ingredienser
0,350 kg Kartofler, kolde, forkogte - fra butik (COOP)
0,300 kg Okseinderlår
0,300 kg Valgfrit snitgrønt fra COOP
0,100 kg Orientalsk Karrysauce 100 g pose
0,010 kg Cuisinor Oksebouillon, pasta (M0107210)
1.06 kg
Læg varer i kurv
ONE POT KARTOFFEL OKSE I KARRYSAUCE
Opskriftnr: 020-770273
Fremstilling
Okseinderlåret skæres i strimler (1,5x1,5 cm) og kommes i salgsemballagen.
Kartofler, posen med Karrysauce, oksebouillon og grøntsager kommes ligeledes i salgsemballagen (3-rums Bakke
?grillbakke? - Coop).
Der kan påsættes etiket med vejledning (E97084).
Vejledning til tilberedning hos forbruger
Svits kødet i en gryde.
Tilsæt grøntsagerne og svits et par minutter.
Tilsæt posens indhold og 1/4 l fløde eller lignende.
Kom kartofler og bouillon i gryden.
Lad retten simre i ca. 15 min.
Ingredienser:
Kartofler 33%, oksekød 28%, grøntsager (XXX) 28%, orientalsk karrysauce (vand, sukker, vegetabilsk olie (raps), peberfrugt, karry (koriander,
gurkemeje, chili, spidskommen, muskat, peber, kommen, ingefær,
bukkehornsfrø, nelliker) salt, surhedsregulerende midler (E 325, E 260),
løg, modificeret majsstivelse (E 1422), stabilisatorer (E 412, E 415),
antioxidant (E 330), konserveringsmidler (E 211, E 202),
krydderiekstrakt (gurkemeje)), bouillon (gærekstrakt, vegetabilsk olie/fedt (solsikke: hærdet, solsikke, kokos, raps: uhærdet), salt,
oksefedt, hydrolyseret vegetabilsk protein, sukker, maltodextrin, stivelse, aroma, oksekødsekstrakt, rosmarin)).