Ingredienser

0,350 kg Kartofler, kolde, forkogte - fra butik (COOP)

0,300 kg Okseinderlår

0,300 kg Valgfrit snitgrønt fra COOP

0,100 kg Orientalsk Karrysauce 100 g pose

0,010 kg Cuisinor Oksebouillon, pasta (M0107210)

1.06 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

ONE POT KARTOFFEL OKSE I KARRYSAUCE

Opskriftnr: 020-770273

Fremstilling
Okseinderlåret skæres i strimler (1,5x1,5 cm) og kommes i salgsemballagen.
Kartofler, posen med Karrysauce, oksebouillon og grøntsager kommes ligeledes i salgsemballagen (3-rums Bakke ?grillbakke? - Coop).
Der kan påsættes etiket med vejledning (E97084).

Vejledning til tilberedning hos forbruger
Svits kødet i en gryde.
Tilsæt grøntsagerne og svits et par minutter.
Tilsæt posens indhold og 1/4 l fløde eller lignende.
Kom kartofler og bouillon i gryden.
Lad retten simre i ca. 15 min.

Ingredienser:
Kartofler 33%, oksekød 28%, grøntsager (XXX) 28%, orientalsk karrysauce (vand, sukker, vegetabilsk olie (raps), peberfrugt, karry (koriander, gurkemeje, chili, spidskommen, muskat, peber, kommen, ingefær, bukkehornsfrø, nelliker) salt, surhedsregulerende midler (E 325, E 260), løg, modificeret majsstivelse (E 1422), stabilisatorer (E 412, E 415), antioxidant (E 330), konserveringsmidler (E 211, E 202), krydderiekstrakt (gurkemeje)), bouillon (gærekstrakt, vegetabilsk olie/fedt (solsikke: hærdet, solsikke, kokos, raps: uhærdet), salt, oksefedt, hydrolyseret vegetabilsk protein, sukker, maltodextrin, stivelse, aroma, oksekødsekstrakt, rosmarin)).

Go to Top