Ingredienser

0,350 kg Kartofler, kolde, forkogte - fra butik (COOP)

0,300 kg Okseinderlår

0,300 kg Valgfrit snitgrønt fra COOP

0,100 kg Rød Pestosauce 100 g pose (G82640)

0,010 kg Cuisinor Oksebouillon, pasta (M0107210)

1.06 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

ONE POT KARTOFFEL OKSE I PESTOSAUCE

Opskriftnr: 020-770272

Fremstilling
Okseinderlåret skæres i strimler (1,5x1,5 cm) og kommes i salgsemballagen.
Kartofler, posen med Rød Pestosauce, oksebouillon og grøntsager kommes ligeledes i salgsemballagen (3-rums Bakke ?grillbakke? - Coop).
Der kan påsættes etiket med vejledning (E97084).

Vejledning til tilberedning hos forbruger
Svits kødet i en gryde.
Tilsæt grøntsagerne og svits et par minutter.
Tilsæt posens indhold og 1/4 l fløde eller lignende.
Kom kartofler og bouillon i gryden.
Lad retten simre i ca. 15 min.

Ingredienser:
Kartofler 33%, oksekød 28%, grøntsager (XXX) 28%, rød pestosauce (vand, vegetabilsk olie (raps), sukker, tomat, salt, OSTEPULVER, antioxidanter (E 325, E 330), krydderier (basilikum, hvidløg), modificeret majsstivelse (E 1422), krydderiekstrakt (paprika), stabilisatorer (E 412, E 415), konserveringsmidler (E 211, E 202)), bouillon (gærekstrakt, vegetabilsk olie/fedt (solsikke: hærdet, solsikke, kokos, raps: uhærdet), salt, oksefedt, hydrolyseret vegetabilsk protein, sukker, maltodextrin, stivelse, aroma, oksekødsekstrakt, rosmarin)).

Go to Top