Ingredienser

0,300 kg Okseinderlår

0,300 kg Valgfrit snitgrønt fra COOP

0,200 kg Pasta, skruer, rå, fra butik (COOP)

0,100 kg Orientalsk Karrysauce 100 g pose

0,010 kg Cuisinor Oksebouillon, pasta (M0107210)

0.91 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

ONE POT PASTA OKSE I KARRYSAUCE

Opskriftnr: 020-770268

Fremstilling
Okseinderlåret skæres i strimler (1,5x1,5 cm) og kommes i salgsemballagen.

Pasta, posen med Orientalsk Karrysauce, oksebouillon og grøntsager kommes ligeledes i salgsemballagen (3-rums Bakke ?grillbakke? - Coop). 
Der kan påsættes etiket med vejledning (E97083).

Vejledning til tilberedning hos forbruger

Svits kødet i en gryde.
Tilsæt grøntsagerne og svits et par minutter.
Tilsæt 5 dl vand, posens indhold og 1/4 l fløde eller lignende.
Kom pasta og bouillon i gryden.
Lad retten simre til pastaen er kogt.

Ingredienser:
Oksekød 33%, grøntsager (XXX), pasta (indeholder GLUTEN), karrysauce (vand, sukker, rapsolie, peberfrugt, karry (koriander, gurkemeje, chili, spidskommen, muskat, peber, kommen, ingefær, bukkehornsfrø, nelliker) salt, surhedsregulerende midler (E 325, E 260), løg, modificeret majsstivelse (E 1422), stabilisatorer (E 412, E 415), antioxidant (E 330), konserveringsmidler (E 211, E 202)), bouillon (gærekstrakt, vegetabilsk olie/fedt (solsikke:hærdet; solsikke, kokos, raps: uhærdet), salt, oksefedt, hydrolyseret vegetabilsk protein, sukker, maltodextrin, stivelse, aroma, oksekødsekstrakt, rosmarin).

Go to Top