Ingredienser

0,300 kg Skinkeinderlår

0,300 kg Valgfrit snitgrønt fra COOP

0,200 kg Spaghetti, rå, fra butik (COOP)

0,100 kg Orientalsk Karrysauce 100 g pose

0,010 kg Cuisinor Hønsebouillon, klar pasta (M0117510)

0.91 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

ONE POT PASTA GRIS I KARRYSAUCE

Opskriftnr: 020-731222

Fremstilling
Skinkeinderlåret skæres i strimler (1,5x1,5 cm) og kommes i salgsemballagen.

Spaghetti, posen med Orientalsk Karrysauce, hønsebouillon og grøntsager kommes ligeledes i salgsemballagen (3-rums Bakke ?grillbakke? - Coop). 
Der kan påsættes etiket med vejledning (E97083).

Vejledning til tilberedning hos forbruger

Svits kødet i en gryde.
Tilsæt grøntsagerne og svits et par minutter.
Tilsæt 5 dl vand, posens indhold og 1/4 l fløde eller lignende.
Kom pasta og bouillon i gryden.
Lad retten simre til pastaen er kogt.

Ingredienser:
Skinkekød 32%, grøntsager (XXX), spaghetti (indeholder GLUTEN), karrysauce (vand, sukker, rapsolie, peberfrugt, karry (koriander, gurkemeje, chili, spidskommen, muskat, peber, kommen, ingefær, bukkehornsfrø, nelliker) salt, surhedsregulerende midler (E 325, E 260), løg, modificeret majsstivelse (E 1422), stabilisatorer (E 412, E 415), antioxidant (E 330), konserveringsmidler (E 211, E 202)), bouillon (gærekstrakt, vegetabilsk olie og fedt (hærdet solsikkeolie, kokos, solsikke, raps), sukker, aroma (indeholder bl.a. ÆG), hydrolyseret vegetabilsk protein, salt, stivelse, hønsefedt, hønsekødpulver, gurkemeje, antioxidant (rosmarinekstrakt)).

Go to Top