Ingredienser

0,300 kg Okseinderlår

0,300 kg Valgfrit snitgrønt fra COOP

0,200 kg Ris, rå, fra butik (COOP)

0,100 kg Orientalsk Karrysauce 100 g pose

0,010 kg Cuisinor Oksebouillon, pasta (M0107210)

0.91 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

ONE POT RIS OKSE I KARRYSAUCE

Opskriftnr: 020-770274

Fremstilling
Okseinderlåret skæres i strimler (1,5x1,5 cm) og kommes i salgsemballagen.
Ris, posen med Karrysauce, oksebouillon og grøntsager kommes ligeledes i salgsemballagenn (3-rums Bakke ?grillbakke? - Coop).
Der kan påsættes etiket med vejledning (E97085).

Vejledning til tilberedning hos forbruger
Kom ris i gryden.
Tilsæt 2,5 dl vand, posens indhold, bouillon (ikke til fisk) og 1/4 l fløde eller lignende.
Kom grøntsager og kød/fisk i gryden.
Læg låg på og lad retten simre i ca. 20 min. og hvile i ca. 20 min.

Ingredienser:
Oksekød, ris, grøntsager (XXX), orientalsk karrysauce (vand, sukker, vegetabilsk olie (raps), peberfrugt, karry (koriander, gurkemeje, chili, spidskommen, muskat, peber, kommen, ingefær, bukkehornsfrø, nelliker) salt, surhedsregulerende midler (E 325, E 260), løg, modificeret majsstivelse (E 1422), stabilisatorer (E 412, E 415), antioxidant (E 330), konserveringsmidler (E 211, E 202), krydderiekstrakt (gurkemeje)), bouillon (gærekstrakt, vegetabilsk olie/fedt (solsikke: hærdet, solsikke, kokos, raps: uhærdet), salt,oksefedt, hydrolyseret vegetabilsk protein, sukker, maltodextrin, stivelse, aroma, oksekødsekstrakt, rosmarin)).

Go to Top