Ingredienser

7,500 kg Svinekød (16-18% fedt)

2,500 kg Varm suppe (afkog fra svinekødet)

0,400 kg Ardenner Paté FB

0,250 kg Profrisk Optimal, Flydende

0,090 kg Nitritsalt (DK40011)

10.74 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

SVINERILLETTE

Opskriftnr: 34-0066

Fremstilling
Svinekødet skæres i mindre stykker og forsaltes natten over med nitritsalt.

Efter endt saltning koges det forsaltede kød ved 80°C til en kernetemperatur på 75°C.

Kødet køres på lynhakker eller lignende.

Det kogte kød, Profrisk Optimal, Ardenner Paté FB og suppen blandes i og hældes i forme eller bægre.

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Svinekød 84%, suppe, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), dextrose, krydderier (løg, muskat, merian), kartoffelstivelse, hydrolyseret vegetabilsk protein, ærtefibre, surhedsregulerende middel (E 325, E 262), salt, konserveringsmiddel (E 250).