
Ingredienser
7,500 kg Grisekød (16-18% fedt)
2,500 kg Varm suppe (afkog fra grisekødet)
0,400 kg Ardenner Paté FB
0,250 kg Profrisk Optimal, Flydende
0,090 kg Nitritsalt (DK40018)
10.74 kg
Læg varer i kurv
GRISERILLETTE
Opskriftnr: 34-0066
Fremstilling
Grisekødet skæres i mindre stykker og forsaltes natten over med nitritsalt.
Efter endt saltning koges det forsaltede kød ved 80°C til en kernetemperatur på 75°C.
Kødet køres på lynhakker eller lignende.
Det kogte kød, Profrisk Optimal, Ardenner Paté FB og suppen blandes i og hældes i forme eller bægre.
Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.
Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Grisekød 84%, suppe, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), dextrose, krydderier (løg, muskat,
merian), kartoffelstivelse, hydrolyseret vegetabilsk protein,
ærtefibre, surhedsregulerende middel (E 325, E 262), salt, konserveringsmiddel (E 250).