
Ingredienser
5,000 kg Rygspæk u/svær
5,000 kg Svinelever, afpudset
4,000 kg Varm suppe (afkog fra spæk)
1,180 kg Luksus Leverpostej FB uden mel og mælk
0,200 kg Orange Rub (T_018389001)
15.38 kg
Læg varer i kurv
LEVERPOSTEJ MED ORANGE RUB
Opskriftnr: 33-0153
Fremstilling
Spækket skæres i mindre stykker, og koges ved 80°C til det er mørt (ca. 35 min.).
Leveren renskæres, og udvandes i koldt vand.
Leveren og det kogte spæk hakkes gennem 3 mm hulskiven og blandes med Luksus Leverpostej FB uden mel og mælk samt Orange Rub.
Suppen tilsættes langsomt under kraftig omrøring.
Hældes i forme.
Tilberedning
Bages i vandbad ved ca. 170-180°C til en kernetemperatur på 75°C (50-60 min.).
Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer
Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 10% af det færdige produkt.
Svinelever 37%, svinespæk, suppe, kartoffelstivelse, krydderier (løg, peber, ingefær, gurkemeje, chili, fennikel), maltodextrin, salt, ærteprotein, kartoffelfibre, sukker, rørsukker,
peberfrugt, gulerødder, champignonpulver, vegetabilsk olie, antiklumpningsmiddel (E 551), appelsinolie, krydderiekstrakt (paprika).