Ingredienser

5,000 kg Rygspæk u/svær

5,000 kg Svinelever, afpudset

4,000 kg Varm suppe (afkog fra spæk)

1,180 kg Luksus Leverpostej FB uden mel og mælk

0,200 kg Orange Rub (T_018389001)

15.38 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

LEVERPOSTEJ MED ORANGE RUB

Opskriftnr: 33-0153

Fremstilling
Spækket skæres i mindre stykker, og koges ved 80°C til det er mørt (ca. 35 min.).

Leveren renskæres, og udvandes i koldt vand.

Leveren og det kogte spæk hakkes gennem 3 mm hulskiven og blandes med Luksus Leverpostej FB uden mel og mælk samt Orange Rub.

Suppen tilsættes langsomt under kraftig omrøring.

Hældes i forme.

Tilberedning
Bages i vandbad ved ca. 170-180°C til en kernetemperatur på 75°C (50-60 min.).

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 10% af det færdige produkt.
Svinelever 37%, svinespæk, suppe, kartoffelstivelse, krydderier (løg, peber, ingefær, gurkemeje, chili, fennikel), maltodextrin, salt, ærteprotein, kartoffelfibre, sukker, rørsukker, peberfrugt, gulerødder, champignonpulver, vegetabilsk olie, antiklumpningsmiddel (E 551), appelsinolie, krydderiekstrakt (paprika).