
Ingredienser
4,000 kg Brystflæsk u/svær og ben
4,000 kg Grisekød (18-20% fedt)
2,000 kg Isvand
0,200 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)
0,170 kg Ostindisk Karry
0,070 kg Profihvid FC 7
10.44 kg
Læg varer i kurv
KARRY GRILLER
Opskriftnr: 27-0466
Fremstilling
Grisekød (18-20% fedt) hakkes igennem 3 mm hulskiven.
Brystflæsk hakkes igennem 13 mm hulskiven.
Grisekød (18-20% fedt) lynes tørt nogle omgange, hvorefter Profihvid FC 7, alt saltet samt 3/4 af isvandet tilsættes.
Når dette er lynet til en bindefars, tilsættes det hakkede brystflæsk, Ostindisk Karry samt det resterende isvand.
Der mixes til en god emulsion er opnået.
Sluttemperatur 12-14°C.
Stopning
Farsen stoppes i grisetarm kal. 28/30 (DK99030).
Kogning
Ved 80°C til en kernetemperatur på 75°C.
Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.
Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 7,5% af det færdige produkt.
Grisekød 84%, vand, salt, karry (koriander, gurkemeje, chili, løg, kommen, peber, bukkehornsfrø, ingefær, spidskommen), dextrose, stabilisator (E 451), antioxidant (E 330). I naturtarm.