
Ingredienser
0,300 kg Kyllingebryst
0,200 kg Pasta, skruer
0,100 kg Champignon i kvarte
0,100 kg Porrer, fintsnittet
0,100 kg Rød Pestosauce 100 g pose (G82640)
0,100 kg Tomater i både
0,010 kg Cuisinor Hønsebouillon, klar pasta (M0117510)
0.91 kg
Læg varer i kurv
ONE POT PASTA KYLLING I PESTOSAUCE
Opskriftnr: 85-0231
Fremstilling
Kyllingebryst skæres i strimler (1,5x1,5 cm) og kommes i salgsemballagen.
Pasta, posen med Rød Pestosauce, hønsebouillon og grøntsager kommes ligeledes i salgsemballagen (se foto).
Vejledning til tilberedning hos forbruger
Svits kødet i en gryde.
Tilsæt grøntsagerne og svits et par minutter.
Tilsæt 5 dl vand, posens indhold og 1/4 l fløde eller lignende.
Kom pasta og bouillon i gryden.
Lad retten simre til pastaen er kogt.
Ingredienser:
Kyllingebryst 33%, grøntsager (porrer, champignon, tomat), pasta (indeholder GLUTEN), pestosauce (vand, rapsolie, sukker, tomat, salt, OSTEPULVER, antioxidanter (E 325, E 330) krydderier (basilikum, hvidløg), modificeret majsstivelse (E 1422), krydderiekstrakt, stabilisatorer (E 412, E 415), konserveringsmidler (E 211, E 202)), bouillon (gærekstrakt, vegetabilsk olie og fedt (hærdet solsikkeolie, kokos, solsikke, raps), sukker, aroma (indeholder bl.a. ÆG), hydrolyseret vegetabilsk protein, salt, stivelse, hønsefedt, hønsekødpulver, gurkemeje, antioxidant (rosmarin ekstrakt).