
Ingredienser
0,300 kg Kyllingebryst
0,200 kg Pasta, skruer
0,200 kg Peberfrugt i strimler
0,100 kg Orientalsk Karrysauce 100 g pose
0,100 kg Rødløg i både
0,010 kg Cuisinor Hønsebouillon, klar pasta (M0117510)
0.91 kg
Læg varer i kurv
ONE POT PASTA KYLLING I KARRYSAUCE
Opskriftnr: 85-0230
Fremstilling
Kyllingebryst skæres i strimler (1,5x1,5 cm) og kommes i salgsemballagen.
Pastaskruer, posen med Orientalsk Karrysauce, hønsebouillon og grøntsager kommes ligeledes i salgsemballagen (se foto).
Vejledning til tilberedning hos forbruger
Svits kødet i en gryde.
Tilsæt grøntsagerne og svits et par minutter.
Tilsæt 5 dl vand, posens indhold og 1/4 l fløde eller lignende.
Kom pasta og bouillon i gryden.
Lad retten simre til pastaen er kogt.
Tip
Retten kan evt. twistes ved at tilsætte 1 dåse kokosmælk i stedet for 4 dl af vandet.
Ingredienser:
Kyllingebryst 33%, grøntsager (peberfrugt, rødløg), pastaskruer (indeholder GLUTEN), karrysauce (vand, sukker, rapsolie, peberfrugt, karry (koriander, gurkemeje, chili, spidskommen, muskat, peber, kommen, ingefær, bukkehornsfrø, nelliker) salt, surhedsregulerende midler (E 325, E 260), løg, modificeret majsstivelse (E 1422), stabilisatorer (E 412, E 415), antioxidant (E 330), konserveringsmidler (E 211, E 202), krydderiekstrakt), bouillon (gærekstrakt,
vegetabilsk olie og fedt (hærdet solsikkeolie, kokos, solsikke, raps), sukker, aroma (indeholder bl.a. ÆG),
hydrolyseret vegetabilsk protein, salt, stivelse, hønsefedt, hønsekødpulver,
gurkemeje, antioxidant (rosmarinekstrakt)).