Ingredienser

0,300 kg Kyllingebryst

0,200 kg Pasta, skruer

0,200 kg Peberfrugt i strimler

0,100 kg Orientalsk Karrysauce 100 g pose

0,100 kg Rødløg i både

0,010 kg Cuisinor Hønsebouillon, klar pasta (M0117510)

0.91 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

ONE POT PASTA KYLLING I KARRYSAUCE

Opskriftnr: 85-0230

Fremstilling
Kyllingebryst skæres i strimler (1,5x1,5 cm) og kommes i salgsemballagen.

Pastaskruer, posen med Orientalsk Karrysauce, hønsebouillon og grøntsager kommes ligeledes i salgsemballagen (se foto).

Vejledning til tilberedning hos forbruger
Svits kødet i en gryde.
Tilsæt grøntsagerne og svits et par minutter.
Tilsæt 5 dl vand, posens indhold og 1/4 l fløde eller lignende.
Kom pasta og bouillon i gryden.
Lad retten simre til pastaen er kogt.

Tip
Retten kan evt. twistes ved at tilsætte 1 dåse kokosmælk i stedet for 4 dl af vandet.

Ingredienser:
Kyllingebryst 33%, grøntsager (peberfrugt, rødløg), pastaskruer (indeholder GLUTEN), karrysauce (vand, sukker, rapsolie, peberfrugt, karry (koriander, gurkemeje, chili, spidskommen, muskat, peber, kommen, ingefær, bukkehornsfrø, nelliker) salt, surhedsregulerende midler (E 325, E 260), løg, modificeret majsstivelse (E 1422), stabilisatorer (E 412, E 415), antioxidant (E 330), konserveringsmidler (E 211, E 202), krydderiekstrakt), bouillon (gærekstrakt, vegetabilsk olie og fedt (hærdet solsikkeolie, kokos, solsikke, raps),  sukker, aroma (indeholder bl.a. ÆG), hydrolyseret vegetabilsk protein, salt, stivelse, hønsefedt, hønsekødpulver, gurkemeje, antioxidant (rosmarinekstrakt)).