
Ingredienser
6,000 kg Brystflæsk u/ben og svær
2,000 kg Grisekød (8-10% fedt)
2,000 kg Oksekød (8-12% fedt)
0,250 kg Profrisk Optimal, Flydende
0,200 kg Rowu®til Luksuskålpølse (I14420)
0,100 kg Nitritsalt (DK40018)
0,050 kg Dextrose
0,050 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)
0,010 kg Wursal
10.66 kg
Læg varer i kurv
KÅLPØLSE OPTIMAL
Opskriftnr: 17-0017
Fremstilling
Oksekødet hakkes igennem 2 mm hulskiven.
Blandes med svinekødet, krydderierne, Dextrose, Wursal og til sidst alt saltet.
Blandes rigtig godt sammen og hakkes igennem 3 mm eller 5 mm hulskiven.
Køres 2 omgange på lynhakkeren eller håndæltes godt sammen med Profrisk Optimal, Flydende.
Stopning
Farsen stoppes straks i Svinetarme 28/30 (DK99030).
Modning/rygning
Tørring ved 38°C i ca. 45 min.
Rygning ved 38°C i ca. 30 min.
Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 8%.
Svinekød 82%, oksekød 20%, surhedsregulerende midler (E 325, E 262, E 575), salt, krydderier (peber, koriander, ingefær, løg, persille), glukosesirup, dextrose, smagsforstærker (E 621), antioxidant (E 300), hydrolyseret vegetabilsk protein, konserveringsmiddel (E 250).