Ingredienser

6,000 kg Brystflæsk u/ben og svær

2,000 kg Oksekød (8-12% fedt)

2,000 kg Svinekød (8-10% fedt)

0,250 kg Profrisk Optimal, Flydende

0,200 kg Rowu®til Luksuskålpølse (I14420)

0,100 kg Nitritsalt (DK40011)

0,050 kg Dextrose

0,050 kg Kogesalt, fint raffineret (DK99015)

0,010 kg Wursal

10.66 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KÅLPØLSE OPTIMAL

Opskriftnr: 17-0017

Fremstilling
Oksekødet hakkes igennem 2 mm hulskiven.

Blandes med svinekødet, krydderierne, Dextrose, Wursal og til sidst alt saltet.

Blandes rigtig godt sammen og hakkes igennem 3 mm eller 5 mm hulskiven.

Køres 2 omgange på lynhakkeren eller håndæltes godt sammen med Profrisk Optimal, Flydende.

Stopning
Farsen stoppes straks i Svinetarme 28/30 (DK99030).

Modning/rygning
Tørring ved 38°C i ca. 45 min.

Rygning ved 38°C i ca. 30 min.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 8%.
Svinekød 82%, oksekød 20%, surhedsregulerende midler (E 325, E 262, E 575), salt, krydderier (peber, koriander, ingefær, løg, persille), glukosesirup, dextrose, smagsforstærker (E 621), antioxidant (E 300), hydrolyseret vegetabilsk protein, konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top