Ingredienser

9,000 kg Grisekød (16-18% fedt)

4,000 kg Isvand

2,000 kg Oksekød (16-18% fedt)

1,000 - Grisetarme 28/30 100 Yards i pose m/lage A Kvalitet

1,000 kg Smokey Griller FB uden mel og mælk

17 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

SMOKEY GRILLER

Opskriftnr: 26-0166

Fremstilling
Grise- og oksekødet hakkes hver for sig igennem 5 mm hulskiven.

Grisekødet lynes tørt nogle omgange, hvorefter Smokey Griller FB uden mel og mælk tilsættes. Isvandet tilsættes gradvist og der køres en bindefars.

Derefter tilsættes det hakkede oksekød og der lynes/mixes til en god emulsion og den ønskede grovhed er opnået.

Sluttemperatur 12-14°C.

Stopning
Farsen stoppes i grisetarme 28/30 (DK99030).

Kogning
Koges ved 80°C til en kernetemperatur på 75°C.

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 7,5% af det færdige produkt. 
Grisekød 61%, vand, oksekød 14%, kartoffelstivelse, salt, modificeret majsstivelse (E 1422), krydderier (chili, paprika, røgede koriander, løg, hvidløg), sukker, stabilisator (E 451), krydderiekstrakt (paprika), antioxidant (E 331, E 301), konserveringsmiddel (E 262).
I naturtarm. 

Go to Top