
Ingredienser
0,400 kg Kalvebov i tern
0,300 kg Ratatouille
0,200 kg Kartofler i både m/ skræl
0,100 kg Dekora®Marilet
Brasiliansk Rødvins BBQ
0,050 kg Chorizopølse, hel
1.05 kg
Læg varer i kurv
SIMRERET MED RØDVINS MARINERET KALVEBOV, CHORIZO OG GRØNTSAGER
Opskriftnr: 68-0017
Fremstilling
Kalvebov i tern marineres i den afvejede mængde Dekora Marilet Brasiliansk Rødvins BBQ og kommes i den ene side af en ovnfast emballage.
Chorizopølsen skæres i tern og kommes ovenpå det marinerede kød.
Ratatouille og kartofler i både blandes og kommes i modsatte side af salgsemballagen.
Til sidst vedlægges den sammenfoldede stegepose.
Tilberedning hos forbruger
Kunden kommer bakken i stegeposen og lukker den med den medfølgende strip.
Steges i en forvarmet ovn ved 175°C i ca. 75 min.
Ingredienser:
Kalvebov 38%, ratatouille 29%, kartofler 19%, marinade (rapsolie (delvis hærdet), krydderier (løg, hvidløg, chili, paprika, peber), salt, rødvinspulver (indeholder SULFIT), tang, krydderiekstrakt), chorizopølse 5%.