Ingredienser

0,400 kg Kalvebov i tern

0,300 kg Ratatouille

0,200 kg Kartofler i både m/ skræl

0,100 kg Dekora®Marilet
Brasiliansk Rødvins BBQ

0,050 kg Chorizopølse, hel

1.05 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

SIMRERET MED RØDVINS MARINERET KALVEBOV, CHORIZO OG GRØNTSAGER

Opskriftnr: 68-0017

Fremstilling
Kalvebov i tern marineres i den afvejede mængde Dekora Marilet Brasiliansk Rødvins BBQ og kommes i den ene side af en ovnfast emballage.

Chorizopølsen skæres i tern og kommes ovenpå det marinerede kød.

Ratatouille og kartofler i både blandes og kommes i modsatte side af salgsemballagen.

Til sidst vedlægges den sammenfoldede stegepose.

Tilberedning hos forbruger
Kunden kommer bakken i stegeposen og lukker den med den medfølgende strip.

Steges i en forvarmet ovn ved 175°C i ca. 75 min.

Ingredienser:
Kalvebov 38%, ratatouille 29%, kartofler 19%, marinade (rapsolie (delvis hærdet), krydderier (løg, hvidløg, chili, paprika, peber), salt, rødvinspulver (indeholder SULFIT), tang, krydderiekstrakt), chorizopølse 5%.