Ingredienser

10,000 kg Svinekød (18-20% fedt)

0,250 kg Profrisk Optimal, Flydende

0,200 kg Fortex®Flydende løg

0,150 kg Rowunit til Bondekonens Stegepølse

0,100 kg Nitritsalt (DK40011)

0,070 kg Kogesalt, fint raffineret (DK99015)

10.77 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KÅLPØLSE OPTIMAL

Opskriftnr: 17-0015

Fremstilling
Kødet hakkes igennem 5 mm hulskiven.

Mixes med salt og Rowunit til Bondekonens Stegepølse.

Fortex Flydende løg og Profrisk Optimal tilsættes og mixes med, til det er jævnt fordelt i farsen.

Stopning
Stoppes i svinetarme 28/30 (DK99030) og afdrejes i 15-20 cm's længde.

Tørring
Ved 45°C ca. 30-35 min.

Rygning
Ved 45°C til den ønskede farve og smag er opnået.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 5% af det færdige produkt.
Svinekød 97%, surhedsregulerende midler (E 325, E 262), salt, dextrose, krydderier (peber, koriander, ingefær), maltodextrin, hydrolyseret vegetabilsk protein, antioxidanter (E 300, E 330), glucosesirup, krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E 250).