Ingredienser

4,000 kg Svinekød (8-14% fedt)

2,500 kg Isvand

2,500 kg Snitter u/svær

1,000 Stk. Lammetarm 26/28 (DK99036)

1,000 kg Oksekød (8-14% fedt)

0,850 kg Krydderiblanding FB "Hot`n`Sweet Chili Griller" (G23900)

0,100 kg Nitritsalt (DK40011)

0,030 kg Profrisk EU

11.98 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

HOT`N`SWEET CHILI GRILLER

Opskriftnr: 27-0429

Fremstilling
Svinekød, oksekød og bovsnitter hakkes hver for sig igennem 3 mm hulskiven og stilles i kølerum.

Svine- og oksekødet kommes op i lynhakkeren og der lynes tørt nogle omgange hvorefter saltet, Krydderiblanding FB "Hot`n`Sweet Chili Griller" og 3/4 af isvandet tilsættes.

Når dette er lynet fint ud tilsættes de hakkede snitter, Profrisk EU og det resterende isvand.

Der lynes til en god emulsion og den ønskede grovhed er opnået.

Sluttemperatur ca. 12-14°C.

Stopning
Stoppes i lammetarme kal. 26/28 (DK99036) eller anden ønsket tarm.

Tørring
Ved 50°C i ca. 20 min.

Rygning
Ved 70°C i ca. 30 min. eller til en pæn gylden farve er opnået.

Kogning
Ved 80°C til en kernetemperatur på 75°C. Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 7,5%.
Svinekød 49%, svinekødssnitter, vand, oksekød 10%, kartoffelstivelse, kartoffelpulver, krydderier (chili, paprika, røget koriander, fennikel, peber, anis, løvstikke), salt, stabilisator (E 451), sukker, løg, tangpulver, hvidløg, antioxidanter (E 301, E 331, E 316, E 300), konserveringsmidler (E 262, E 250). I naturtarm.