Ingredienser

9,000 kg Svinekød (18-20% fedt)

1,000 kg Isvand

1,000 Stk. Lammetarm 22/24 (DK99033)

0,250 kg Profrisk Optimal, Flydende

0,150 kg Rowunit® til Bondekonens Stegepølse

0,100 kg Kogesalt, fint raffineret (DK99015)

0,100 kg Kuttermit KC 10

0,025 kg Ramsløg, Skåret

11.625 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

BONDEKONENS STEGEPØLSE OPTIMAL

Opskriftnr: 26-0162

Fremstilling
Svinekødet hakkes igennem 5 mm hulskiven.

Kødet mixes efterfølgende grundigt med Kuttermit KC 10 og salt, hvor vandet tilsættes gradvist.

Blandes til en god emulsion er opnået. 

Profrisk Optimal, Ramsløg og Rowunit til Bondekonens Stegepølse tilsættes til sidst og mixes med til det er jævnt fordelt i massen.

Stopning
Farsen stoppes i Lammetarm 22/24 (DK99033) eller anden ønsket tarm.

Ingredienser:
Svinekød 85%, vand, surhedsregulerende midler (E 325, E 262, 331, 330), salt,  kartoffelstivelse, dextrose, palmefedt, krydderier (peber, koriander, ingefær), ramsløg, maltodextrin, hydrolyseret vegetabilsk protein, antioxidant (E 300). I naturtarm.