
Ingredienser
4,000 kg Oksekød (8-12% fedt)
4,000 kg Svinekød (8-12% fedt)
2,000 kg Rygspæk u/svær
0,300 kg RFB Italiensk Spegepølse
0,230 kg Kogesalt, fint raffineret (DK99015)
0,100 kg Nitritsalt (DK40011)
0,006 kg Rowu® Ferm Westfalenlob® Starterkultur (I19900)
10.636 kg
Læg varer i kurv
SNACK SALAMI - ITALIENSK
Opskriftnr: 13-0334
Fremstilling
Det frosne spæk kommes i lynhakkeren og lynes ned til ca. 6-7 mm. Det frosne okse- og svinekød tilsættes sammen med RFB Italiensk Spegepølse u/hvidløg og Rowu Ferm Westfalenlob. Blandingen lynes ned til ca. 2-4 mm.
Saltet tilsættes og det hele lynes ned til 1-2 mm.
Sluttemperatur ca. 0°C.
Stopning
Farsen stoppes i Lammetarme kal. 22/24 (DK99033)
Modning
Modnes 24 timer i kølerum eller forkølerum.
Rygning
Ryges natten over ved max. 20°C eller til den ønskede farve er opnået.
Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 17,5% af det færdige produkt.
Til 100 g færdigvare er anvendt: Svinekød 57 g, oksekød 46 g, spæk, salt, krydderier (paprika, peber, hvidløg), surhedsregulerende middel (E 575), dextrose, smagsforstærker (E 621), antioxidanter (E 300, E 330), starterkultur, konserveringsmiddel (E 250). I naturtarm.