
Ingredienser
4,000 kg Oksekød (8-12% fedt)
4,000 kg Svinekød (8-12% fedt)
2,000 kg Rygspæk u/svær
1,000 kg Mørkt Øl
0,300 kg RFB Sønderjysk Spegepølse u/hvidløg (I07750)
0,230 kg Kogesalt, fint raffineret (DK99015)
0,100 kg Nitritsalt (DK40011)
0,006 kg Rowu® Ferm Westfalenlob® Starterkultur (I19900)
11.636 kg
Læg varer i kurv
SNACK ØLPINDE
Opskriftnr: 13-0333
Fremstilling
Det frosne spæk kommes i lynhakkeren og lynes ned til ca. 6-7 mm.
Det frosne okse- og svinekød tilsættes sammen med RFB Sønderjysk Spegepølse u/hvidløg og Rowu Ferm Westfalenlob.
Blandingen lynes ned til ca. 2-4 mm.
Saltet og det mørke øl tilsættes og det hele lynes ned til 1-2 mm.
Sluttemperatur ca. 0°C.
Stopning
Farsen stoppes i Lammetarme kal. 22/24 (DK99033)
Modning
Modnes 24 timer i kølerum eller forkølerum.
Rygning
Ryges natten over ved max. 20°C eller til den ønskede farve er opnået.
Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 17,5% af det færdige produkt.
Til 100 g færdigvare er anvendt:
Svinekød 52 g, oksekød 42 g, spæk, øl 10 g (indeholder MALT), salt, dextrose, surhedsregulerende middel (E 575), krydderier (peber, koriander, chili, ingefær), hydrolyseret vegetabilsk protein, starterkultur, antioxidanter (E 300, E 330), rom, peberekstrakt, konserveringsmiddel (E 250).