Ingredienser

12,600 kg Varm suppe (afkog fra spæk)

11,000 kg Svinelever, afpudset

8,400 kg Spæk, kogt

3,700 kg Fedtreduceret
Leverpostej nr. 338 FB

35.7 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

LEVERPOSTEJ NR. 338

Opskriftnr: 33-0150

Fremstilling
Spækket koges ved 80°C til det er mørt ca. 35 min.

Svineleveren renskæres og hakkes igennem 3 mm hulskiven.

Den varme spæk fyldes i lynhakkeren sammen med Fedtreduceret Leverpostej nr. 338.

Suppe tilsættes gradvist. Der lynes til en god emulsion er opnået.

Den hakkede svinelever tilsættes og deer lynes til ønskede grovhed.

Massen hældes i forme.

Bagning
Bages i vandbad ved ca. 170-190°C til en kernetemperatur på 75°C (50-60 min).

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 10% af det færdige produkt.
Svinelever 35%, suppe (afkog fra spækket), spæk, HVEDEMEL, MÆLKEPULVER, dextrose, HVEDEPROTEIN, salt, krydderier (løg, peber), stabilisator (E451).