Ingredienser

4,500 kg Brystflæsk u/svær og ben

4,500 kg Svinekød (8-14% fedt)

1,000 kg Isvand

0,250 kg Profrisk Optimal, Flydende

0,150 kg Krydderiblanding Italiensk Finocchio

0,100 kg Kogesalt, fint raffineret (DK99015)

0,100 kg Kuttermit KC 10

10.6 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

SALSICCIA - FENNIKEL OPTIMAL

Opskriftnr: 26-0159

Fremstilling
Svinekød og brystflæsk hakkes igennem 5 mm hulskiven.

Kødet mixes efterfølgende grundigt med Kuttermit KC 10 og salt, hvor vandet tilsættes gradvist.

Blandes til en god emulsion er opnået. 

Profrisk Optimal og Krydderiblanding Italiensk Finocchio tilsættes til sidst og mixes med til det er jævnt fordelt i massen.

Sluttemperatur 12-14°C.

Stopning
Farsen stoppe i Svinetarm 28/30 (DK99030).

Ingredienser:
Svinekød 85%, vand, surhedsregulerende midler (E 325, E 262), salt, krydderier (paprika, fennikel, persille, hvidløg), dextrose, krydderiekstrakter, antioxidanter (E 331, E 330), kartoffelstivelse, smagsforstærker (E 621).  I naturtarm.