Ingredienser

4,500 kg Brystflæsk u/svær og ben

4,500 kg Svinekød (8-14% fedt)

1,000 kg Isvand

0,250 kg Profrisk Optimal, Flydende

0,200 kg Dekora® Hvidløg/Rosmarin (G82190)

0,100 kg Kogesalt, fint raffineret (DK99015)

0,100 kg Kuttermit KC 10

10.65 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

SALSICCIA - ROSMARIN OPTIMAL

Opskriftnr: 26-0158

Fremstilling
Svinekød og brystflæsk hakkes igennem 5 mm hulskiven.

Kødet mixes efterfølgende grundigt med Kuttermit KC 10 og salt, hvor vandet tilsættes gradvist.

Blandes til en god emulsion er opnået. 

Profrisk Optimal og Dekora®Hvidløg/Rosmarin tilsættes til sidst og mixes med til det er jævnt fordelt i massen.

Sluttemperatur 12-14°C.

Stopning
Farsen stoppe i Svinetarm 28/30 (DK99030).

Ingredienser:
Svinekød 85%, vand, surhedsregulerende midler (E 325, E 262), salt, krydderier (hvidløg, paprika, rosmarin, persille, ingefær, purløg), dextrose, rapsolie, antioxidanter (E 331, E 330), kartoffelstivelse, smagsforstærker (E 621).  I naturtarm.