
Ingredienser
4,500 kg Brystflæsk u/svær og ben
4,500 kg Svinekød (8-14% fedt)
1,000 kg Isvand
0,250 kg Profrisk Optimal, Flydende
0,200 kg Dekora® Hvidløg/Rosmarin (G82190)
0,100 kg Kogesalt, fint raffineret (DK99015)
0,100 kg Kuttermit KC 10
10.65 kg
Læg varer i kurv
SALSICCIA - ROSMARIN OPTIMAL
Opskriftnr: 26-0158
Fremstilling
Svinekød og brystflæsk hakkes igennem 5 mm hulskiven.
Kødet mixes efterfølgende grundigt med Kuttermit KC 10 og salt, hvor vandet tilsættes gradvist.
Blandes til en god emulsion er opnået.
Profrisk Optimal og Dekora®Hvidløg/Rosmarin tilsættes til sidst og mixes med til det er jævnt fordelt i massen.
Sluttemperatur 12-14°C.
Stopning
Farsen stoppe i Svinetarm 28/30 (DK99030).
Ingredienser:
Svinekød 85%, vand, surhedsregulerende midler (E 325, E 262), salt, krydderier (hvidløg, paprika, rosmarin, persille, ingefær, purløg), dextrose, rapsolie, antioxidanter (E 331, E 330), kartoffelstivelse, smagsforstærker (E 621). I naturtarm.