Ingredienser

0,500 kg Kyllingebryst u/skind og ben

0,400 kg Peka, Vakuum Flødekartofler i ruller

0,050 kg Dekora®Marilet Tomat & oregano

0,040 kg Mozzarella i skiver

0,025 kg Dekora Middelhavskrydderi Antisaft

0,025 kg Serranoskinke

0,020 kg Chorizopølse i skiver

1.06 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

ITALIENSK INSPIRERET KYLLINGEBRYST MED KARTOFFELTÅRNE

Opskriftnr: 85-0218

Fremstilling
Rumdeleren placeres i alubakken.

Der skæres en lomme ned i kyllingebrysterne. De marineres i den afvejede mængde Dekora Marilet Tomat/Oregano og lægges i den ene side af bakken. 

Mozzarella og chorizopølse i skiver kommes i hvert kyllingebryst.

Peka rullerne udskæres i stykker af 100 g, rulles i den afvejede mængde Dekora Middelhavskrydderi Antisaft og omvikles med serranoskinke. 

Lægges i den anden side af alubakken.

Tilberedning hos forbruger
Steges i en forvarmet ovn ved 175°C i ca. 30 min. eller til en kernetemperatur på 68°C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Ingredienser:
Kyllingebryst 47%, kartoffeltårne 38% (kartofler, FLØDE, vand, SMØR, OST, ÆG, SKUMMETMÆLK, salt, MÆLKEPROTEIN, modificeret majsstivelse, dextrose, aromaer, hvidløgspulver, stabilisatorer (guargummi, dinatriumdiphosphat), VALLE PERMEAT), marinade (rapsolie (delvis hærdet), krydderier (tomat, løg, oregano, chili, basilikum, peber), salt, dextrose, hydrolyseret vegetabilsk protein, krydderiekstrakt), MOZZARELLAOST, serranoskinke,krydderier (paprika, løg, hvidløg, basilikum, persille), coated salt (salt, palmeolie)), chorizopølse.

Antal salgsenheder
Opskriften er beregnet til 1 salgsenhed.

Go to Top