Ingredienser

6,000 kg Svinekød (8-14% fedt)

2,500 kg Isvand

1,500 kg Spæk u/svær

0,850 kg Krydderiblanding FB "Hot`n`Sweet Chili Griller" (G23900)

0,100 kg Nitritsalt (DK40011)

10.95 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

HOT`N`SWEET CHILI GRILLER

Opskriftnr: 27-0418

Fremstilling
Svinekød og spæk hakkes hver for sig igennem 3 mm hulskiven og stilles i kølerum.

Svinekødet kommes op i lynhakkeren og der lynes tørt nogle omgange hvorefter saltet, Krydderiblanding FB "Hot`n`Sweet Chili Griller" og 3/4 af isvandet tilsættes.

Når dette er lynet fint ud tilsættes det hakkede spæk og det resterende isvand. Der lynes til en god emulsion og den ønskede grovhed er opnået.

Sluttemperatur ca. 12-14°C.

Stopning
Stoppes i lammetarme kal. 26/28 ( DK99036) eller anden ønsket tarm.

Tørring
Ved 50°C i ca. 20 min.

Rygning
Ved 70°C i ca. 30 min. eller til en pæn gylden farve er opnået.

Kogning
Ved 80°C til en kernetemperatur på 75°C.

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Ingredienser:
Svinekød 73%, vand, spæk, kartoffelstivelse, kartoffelpulver, krydderier (chili, paprika, røget koriander, fennikel, peber, anis, løvstikke), salt, stabilisator (E 451), sukker, løg, tangpulver, hvidløg, antioxidant (E 301), konserveringsmiddel (E 250). I naturtarm.