
Ingredienser
1,000 kg Kalkunbryst
0,100 kg Dekora Marilet Vintermarinade (G23660)
0,100 kg Æbler i både
0,060 kg Dadler u/sten
0,030 kg Løg, hakkede
1.29 kg
Læg varer i kurv
VINTERMARINERET KALKUNBRYST MED DADLER OG ÆBLER
Opskriftnr: 85-0206
Fremstilling
Kalkunbrystet afpudses og der skæres en lomme til fyld.
Æbler i både, hakkede løg og dadler vendes med en lille del af marinaden (ca. 20 g).
Kalkunbrystet marineres i den resterende marinade og fyldes med det marinede fyld.
Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 160°C i ca. 50 min. eller til en kernetemperatur på 75°C.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Serveringsforslag
Kan serveres med frisk rødkålsalat.
Ingredienser:
Kalkunbryst 78%, æbler 8%, marinade (rapsolie (delvis hærdet), krydderier (løg, koriander, peber, paprika, kanel, kardemomme, ingefær), sukker, salt, tørret æble, tangpulver, citronskal, krydderiekstrakter, antioxidant (E 330)), dadler 5%, løg.