Ingredienser

1,000 kg Kalkunbryst

0,100 kg Dekora Marilet Vintermarinade (G23660)

0,100 kg Æbler i både

0,060 kg Dadler u/sten

0,030 kg Løg, hakkede

1.29 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

VINTERMARINERET KALKUNBRYST MED DADLER OG ÆBLER

Opskriftnr: 85-0206

Fremstilling
Kalkunbrystet afpudses og der skæres en lomme til fyld.

Æbler i både, hakkede løg og dadler vendes med en lille del af marinaden (ca. 20 g).

Kalkunbrystet marineres i den resterende marinade og fyldes med det marinede fyld.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 160°C i ca. 50 min. eller til en kernetemperatur på 75°C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres med frisk rødkålsalat.

Ingredienser:
Kalkunbryst 78%, æbler 8%, marinade (rapsolie (delvis hærdet), krydderier (løg, koriander, peber, paprika, kanel, kardemomme, ingefær), sukker, salt, tørret æble, tangpulver, citronskal, krydderiekstrakter, antioxidant (E 330)), dadler 5%, løg.