Ingredienser

6,000 kg Svinelever, afpudset

6,000 kg Varm suppe (afkog fra spæk og kød)

2,000 kg Fløde 38%

2,000 kg Luksus Leverpostejblanding FB

2,000 kg Spæk u/svær

2,000 kg Svinekød (8-14% fedt)

0,260 kg Ansjos fileter

0,100 kg Løg, ristede

20.36 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

JULEPOSTEJ

Opskriftnr: 33-0145

Fremstilling
Spæk og svinekød koges ved 80°C, til det er mørt, ca. 50-60 min.

Leveren renskæres og udvandes i koldt vand.

Leveren, ansjos fileter og det varme kogte kød og spæk, hakkes igennem 3 mm hulskiven og blandes med Luksus Leverpostejblanding FB.

Den varme suppe og fløden tilsættes af 2-3 gange under kraftig omrøring.

De ristede løg tilsættes til sidst og fordeles godt i massen.

Hældes i forme.

Skal varmebehandles før salg.

Bagning
Bages i vandbad ved ca. 180°C til en kernetemperatur på 75°C (50-60 min.).

Ingredienser:
Er beregnet på et svind på 10% af det færdige produkt.
Til 100 g færdigvare er anvendt:
Svinelever 33 g, suppe (afkog fra kød og spæk), svinekød 11 g, FLØDE 11 g, spæk 11 g, HVEDEMEL, SKUMMETMÆLKSPULVER, salt, krydderier (løg, peber), kartoffelstivelse, stabilisator (E 451), dextrose, SOJAPROTEIN, LAKTOSE, hydrolyseret vegetabilsk protein, ANSJOS FILETER, RISTEDE LØG.