Ingredienser

8,000 kg Kalvekød (16-18% fedt)

4,200 kg Varm suppe (afkog fra kalvekødet)

0,520 kg Kryddersylte FB til Kalv/Lam/Fjerkræ (G23550)

0,330 kg Profrisk Optimal, Flydende

0,080 kg Nitritsalt (DK40011)

13.13 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KALVESYLTE

Opskriftnr: 34-0055

Fremstilling
Kalvekødet skæres i mindre stykker, og forsaltes natten over med nitritsalt.

Efter endt saltning koges kødet ved 80°C til en kernetemperatur på 75°C.

Kødet skæres i passende ternstørrelse (evt. på lynhakker).

Suppen sies, afvejes og bringes i kog.

Kryddersylte FB til Kalv/Lam/Fjerkræ tilsættes under kraftig omrøring.

Det kogte kød, Profrisk Optimal, flydende og suppen blandes og hældes i forme.

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt:
Kalvekød 61%, suppe (afkog fra kødet), gelatine (okse), salt, hydrolyseret vegetabilsk protein, løg, dextrose, peber, surhedregulerende midler (E 325, E 262), antioxidanter (E 330, E 300), laurbær, konserveringsmiddel (E 250).