Ingredienser

0,500 kg Kyllingebryst, stegt (Dencon)

0,330 kg Wokblanding, Flensted via Catering

0,040 kg Dekora Marilet Kokos Æble Karry

0,040 kg Paprika i strimler, Gestus

0.91 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KYLLINGEBRYST PÅ KOKOS/ÆBLE/KARRY MARINERET WOKGRØNT

Opskriftnr: 85-0200

Fremstilling
Wokblandingen marineres i den afvejede mængde Dekora Marilet Kokos Æble Karry.

De marinerede grøntsager lægges i bunden af en ovnfast emballage og de stegte kyllingebryster (4 stk.) lægges oven på.

Til sidst pyntes bakkerne med syltede paprika i strimler.

Tilberedning
Kunden tilsætter kokosmælk eller lignende til retten før tilberedning.

Steges i en forvarmet ovn ved 175°C i ca. 20 min.

Serveringsforslag
Kan serveres som middagsret, evt. med kogte æggenudler eller ris.

Antal salgsenheder
Opskriften er beregnet til 1 salgsenhed.

Forslag til emballage:
Alubakke 1920 ml.

Ingredienser:
Kyllingebryster (stegt) 55%, wokgrønt 36%, syltede paprika 4%, marinade 4% (rapsolie (delvis hærdet), krydderier (chili, løg, koriander, gurkemeje, persille, spidskommen, oregano, muskat, bukkehornsfrø), salt, kokosmel, æble, tørret peberfrugt, tomatpulver.