
Ingredienser
0,500 kg Kyllingebryst, stegt (Dencon)
0,330 kg Wokblanding, Flensted via Catering
0,040 kg Dekora Marilet Kokos Æble Karry
0,040 kg Paprika i strimler, Gestus
0.91 kg
Læg varer i kurv
KYLLINGEBRYST PÅ KOKOS/ÆBLE/KARRY MARINERET WOKGRØNT
Opskriftnr: 85-0200
Fremstilling
Wokblandingen marineres i den afvejede mængde Dekora Marilet Kokos Æble Karry.
De marinerede grøntsager lægges i bunden af en ovnfast emballage og de stegte kyllingebryster (4 stk.) lægges oven på.
Til sidst pyntes bakkerne med syltede paprika i strimler.
Tilberedning
Kunden tilsætter kokosmælk eller lignende til retten før tilberedning.
Steges i en forvarmet ovn ved 175°C i ca. 20 min.
Serveringsforslag
Kan serveres som middagsret, evt. med kogte æggenudler eller ris.
Antal salgsenheder
Opskriften er beregnet til 1 salgsenhed.
Forslag til emballage:
Alubakke 1920 ml.
Ingredienser:
Kyllingebryster (stegt) 55%, wokgrønt 36%, syltede paprika 4%, marinade 4% (rapsolie (delvis hærdet), krydderier (chili, løg, koriander, gurkemeje, persille, spidskommen, oregano, muskat, bukkehornsfrø), salt, kokosmel, æble, tørret peberfrugt, tomatpulver.