Ingredienser

0,600 kg Små kartofler (Flensted)

0,500 kg Kyllingebryst, stegt (Dencon)

0,200 kg Porrer, skiver (Flensted)

0,080 kg Dekora Marilet Nordisk

1.38 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KYLLINGEBRYST PÅ NORDISK MARINEREDE KARTOFLER

Opskriftnr: 85-0199

Fremstilling
Kartofler og porrer blandes og marineres i den afvejede mængde Dekora Marilet Nordisk.

De marinerede kartofler og porrer lægges i bunden af en ovnfast emballage og de stegte kyllingebryster (4 stk.) lægges oven på.

Til sidst drysses bakkerne med Persille, skåret.

Tilberedning
Kunden tilsætter fløde eller lignende til retten før tilberedning.

Steges i en forvarmet ovn ved 175°C i ca. 20 min.

Serveringsforslag
Kan serveres som middagsret.

Antal salgsenheder
Opskriften er beregnet til 1 salgsenhed.

Forslag til emballage:
Alubakke 1920 ml.

Ingredienser:
Kartofler 43%, kyllingebryster (stegt) 36%, porrer 14%, marinade 6% (rapsolie (delvis hærdet), krydderier (skalotteløg, hvidløg, chili, peber, ramsløg, persille), salt, peberfrugt, tomat, gulerødder, citronolie (solsikkeolie)), tørret persille.