Ingredienser

9,000 kg Koldt vand til sauce

1,150 kg Lasagneplader

1,000 kg Kødsauce - Den Knaldgoe

0,800 kg Koldt vand til opblødning

0,580 kg Blanding til Vegetariske Produkter

0,400 kg Koldt vand

0,230 kg Dekora®Julieschka (I51490)

0,100 kg Dekora Marinat Kryddermarinade

13.26 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

VEGATARISK LASAGNE

Opskriftnr: 100-0006

Fremstilling
Posen med Sojaflager, fra "Sampak til vegetarprodukter" opblødes i 0,800 kg koldt vand.Når vandet er opsuget røres de opblødte sojaflager sammen med posen med Vegetarische Schnitzel/Nugget Compound, Dekora Marinat Kryddermarinade og 0,400 kg koldt vand.Kødsauce FB, Perlet Bechamel og Dekora Julieschka blandes og koges op med de 9,000 kg vand til sauce. Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.Kom ca. 0,100 kg Bechamelmix sauce i bunden af alubakken. Her lægges 1 lasagneplade og 0,100 kg vegetarfars i småklumper fordelt på hele overfladen. Ovenpå kommes ca. 0,250 kg Bechamelmix sauce og 1 lasagneplade. Slut bakken af med yderligere 1 lasagne plade og Bechamelmix sauce.

Antal salgsenheder
Opskrifter er beregnet til ca. 18 Alubakker 940 ml (DK10000-10)

Tilberedning hos forbruger
Steges i en forvarmet ovn ved 180°C i ca. 30-35 min.

Ingredienser:
Sauce (vand, krydderier (paprika, løg, persille, hvidløg, oregano, basilikum, peber), tomatpulver, salt, sukker, kartoffelstivelse, modificeret majsstivelse (E 1422), modificeret kartoffelstivelse (E 1412), gulerødder, tomater, hydrolyseret vegetabilsk protein, porrer, stabilisator (E 412), krydderiekstrakt, palmefedt, modificeret stivelse, smørpulver (indeholder MÆLK), LAKTOSE, MÆLEKPROTEIN, aroma, fortykningsmiddel (E 415), emulagator (E 471), stabilisator (E 450)), vegetarfars (vand SOJAPROTEIN, ÆGGEHVIDEPULVER, modificeret stivelse, salt, rapsolie, krydderiekstrakter), lasagneplader.