
Ingredienser
10,000 kg Svinebov u/ben og svær
2,000 kg Varm suppe (afkog fra svinekødet)
0,480 kg Kryddersylte FB
0,150 kg Eddike
0,120 kg Nitritsalt (DK40011)
12.75 kg
Læg varer i kurv
KRYDDERSYLTE MED EDDIKE
Opskriftnr: 34-0060
Fremstilling
Svinekødet skæres i mindre stykker, og forsaltes natten over med nitritsalt.
Efter endt saltning koges det forsaltede kød ved 80°C til en kernetemperatur på 75°C.
Kødet skæres i passende ternstørrelse (evt. på lynhakker).
Suppen sies, afvejes og bringes i kog.
Kryddersylte FB tilsættes under kraftig omrøring.
Det kogte kød, eddike og suppen blandes, og hældes i forme.
Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.
Ingredienser:
Svinekød, suppe (afkog fra kødet), gelatine (svine), eddike, salt, krydderier (løg, peber, allehånde), dextrose, LAKTOSE, hydrolyseret vegetabilsk protein, farin, konserveringsmiddel (E 250).