Ingredienser

3,500 kg Snitter u/svær

3,000 kg Grisekød (8-14% fedt)

2,500 kg Isvand

1,000 kg Ost, revet

0,850 kg Frankfurterblanding FB nr. 563

0,100 kg Chili rød med frø, knust (E9770)

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

11.05 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

CHILI CHEESE GRILLER

Opskriftnr: 27-0387

Fremstilling
Grisekød og snitter hakkes hver for sig igennem 3 mm hulskiven og stilles i kølerum.

Grisekødet kommes op i lynhakkeren og lynes tørt nogle omgange, hvorefter saltet, Frankfurterblanding FB nr. 563 og 2/3 af isvandet tilsættes.

Når dette er lynet fint ud tilsættes de hakkede snitter og det resterende isvand og der lynes til en god emulsion er opnået.

Revet ost og Chili, knust, hot tilsættes ved de sidste par omgange, så det bliver jævnt fordelt i farsen.

Sluttemperatur 12-14°C.

Stopning
Farsen stoppes i Grisetarme kal. 28/30 (DK99030).

Tørring
Ved 45°C i ca. 30 min.

Rygning
Ved 70°C i ca. 30 min. eller til ønskede farve er opnået.

Kogning
Ved 80°C til en kernetemperatur på 75°C.

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 7,5% af det færdige produkt.
Grisekød 36%, grisekødssnitter 27%, vand, OST 10%, kartoffelstivelse, HVEDEMEL, VALLEPULVER, krydderier (chili, peber, løg, muskat, paprika, kardemomme), salt, stabilisator (E 451), antioxidant (E 316), konserveringsmiddel (E 250). I naturtarm.

Go to Top