Ingredienser

7,000 kg Kalvekød (8-10% fedt)

3,000 kg Isvand

3,000 kg Kartofler (kogte/kolde)

1,000 kg Slagterens Medister FB

0,050 kg Ramsløg, Skåret

14.05 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KALVEMEDISTER MED RAMSLØG

Opskriftnr: 26-0129

Fremstilling
Kalvekødet og kartoflerne hakkes hver for sig, igennem 3 mm hulskiven.

Halvdelen af kødet kommes i lynhakkeren sammen med 1,000 kg Slagterens medister FB og halvdelen af isvandet.

Der lynes til en god bindefars er opnået.

Derefter tilsættes de hakkede kartofler, Ramsløg 2-4 mm, det resterende kød og resten af isvandet.

Lynes til en god emulsion og den ønskede grovhed er opnået.

Sluttemperatur 12-14°C.

Stopning
Stoppes i Svinetarme 28/30 (DK99030).

Tilberedning
Koges ved 80°C i ca. 20 min.

Kan ligeledes steges på en pande med fedtstof ved svag varme i ca. 20-25 min. eller til en kernetemperatur på 75°C.

Serveringsforslag
Kan serveres med persille kartofler og skysauce.

Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Kalvekød 50%, kartofler 21%, vand, kartoffelstivelse, salt, dextrose (hvede), ærteprotein, krydderier (ramsløg, peber, løg), kartoffelfibre, antioxidant (E 331).