Ingredienser

8,000 kg Grisebov u/ben og svær

4,500 kg Varm suppe (afkog fra grisekødet)

0,480 kg Kryddersylte FB

0,080 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

13.06 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

GAMMELDAWS KRYDDERSYLTE

Opskriftnr: 34-0029

Fremstilling
Griseboven skæres i mindre stykker, og forsaltes natten over med den afvejede mængde Kogesalt.

Efter endt saltning koges det forsaltede kød ved 80°C til en kernetemperatur på 75°C.

Kødet skæres i passende ternstørrelse (evt. på lynhakker).

Suppen sies, afvejes og bringes i kog.

Kryddersylte FB tilsættes under kraftig omrøring.

Det kogte kød og suppen blandes, og hældes i forme.

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Serveringsforslag
Serveres koldt som pålæg med sennep og rødbeder på et stykke lækkert rugbrød.

Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt:
Grisekød 61%, suppe (afkog fra kødet), gelatine (grise), salt, krydderier (løg, peber, allehånde), dextrose, LAKTOSE, hydrolyseret vegetabilsk protein, farin.

Go to Top