Ingredienser

5,000 kg Svinelever, afpudset

4,000 kg Suppe (afkog fra snitter og kalvekødet)

3,000 kg Kalvetykkam

2,000 kg Snitter u/svær

1,180 kg Luksus Leverpostej FB uden mel og mælk

0,500 kg Løg, friske

15.68 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

LEVERPOSTEJ MED KALVEKØD

Opskriftnr: 33-0135

Fremstilling
Snitter og kalvetykkam skæres i mindre stykker, og koges ved 80°C til det er mørt ca. 60 min.

Leveren renskæres og udvandes i koldt vand, hvorefter det hakkes igennem 3 mm hulskiven.

De kogte snitter, kalvetykkam og friske løg hakkes igennem 3 mm hulskiven kommes i lynhakkeren sammen med Luksus Leverpostej FB Uden mel og mælk.

Der lynes nogle omgange.

Den varme suppe tilsættes gradvist.

Der køres til en god emulsion er opnået.

Til sidst tilsættes svineleveren og der mixes til en homogen masse er opnået.

Hældes i forme.

Tilberedning
Bages i vandbad ved ca. 170-180°C til en kernetemperatur på 75°C. (50-60 min.).

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Serveringsforslag
Serveres som pålæg, såvel kold som varm.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 10% af det færdige produkt.
Til 100 g færdigvare er anvendt:
Svinelever 35 g, suppe (afkog fra kød og fedt), kalvekød 21 g, svinekødssnitter 14 g, løg 4 g, kartoffelstivelse, krydderier (løg, peber), maltodextrin, salt, ærteprotein, kartoffelfibre, sukker.