
Ingredienser
10,000 kg Svinekød (16-18% fedt)
4,000 kg Isvand
1,000 kg Sønderjydsk Kryddermedister FB
15 kg
Læg varer i kurv
SØNDERJYSK KRYDDERMEDISTER
Opskriftnr: 26-0026
Fremstilling
Kødet hakkes igennem 3 mm hulskiven. 3,5 kg kød fyldes i lynhakkeren, tilsæt 2,0 kg isvand og 1 pose Sønderjysk Kryddermedister FB.
Farsen lynes grundigt. De resterende 2,0 kg isvand tilsættes.
Det resterende kød tilsættes og det hele æltes godt.
Stopning
Farsen stoppes i svinetarme.
Tilberedning
Koges ved 80°C i ca. 15-20 min. eller til en kernetemperatur på 75°C.
Kan ligeledes pandesteges.
Serveringsforslag
Serveres f.eks. med hvide og brune kartofler med rødkål og sauce.
Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Svinekød 67%, vand, HVEDEMEL, salt, krydderier (løg, peber, allehånde), dextrose, krydderiekstrakt.