Ingredienser

0,460 kg Regnbuemix (Flensted)

0,300 kg Kalkunkød i strimler u/fedt og sener

0,050 kg Dekora®
Marilet Olymp Brilliant

0,050 kg Oliven, grønne, u/sten

0,050 kg Salatost i tern

0.91 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KALKUN MED OLIVEN PÅ BUND AF CREMET HVIDLØGSMARINEREDE GRØNTSAGER

Opskriftnr: 85-0169

Fremstilling
Regnbuemix og den afvejede mængde Dekora Marilet Cremet Hvidløgsmarinade blandes og fyldes i bunden af en ovnfast emballage.

Kalkunkød i strimler lægges ovenpå de marinerede grøntsager.

Salatost i tern og oliven fordeles over kødet.

Tilberedning
Kunden tilsætter fløde til retten før tilberedning.

Steges i en forvarmet ovn ved 175°C i ca. 15 min. eller til kødet er gennemstegt.

Serveringsforslag
Kan serveres med ovnstegte kartofler.

Ingredienser:
Grøntsager 50%, kalkunkød 33%, SALATOST 6%, oliven 6%, marinade 5% (rapsolie (delvis hærdet), SKUMMETMÆLKSPULVER, salt, krydderier (hvidløg, gurkemeje, persille, løg), hydrolyseret vegetabilsk protein, smøraroma).